fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Vitalkinese

  Jan van Scorelstraat 59 (In de buurt)
  4907 PK   OOSTERHOUT
  Telefoon: (06) 291 778 46

  Website:
  Email ons.


Welkom bij Vitalkinese; Praktijk voor Voeding en Gezondheid

Als orthomoleculair diëtist houd ik me bezig met het optimaliseren van uw gezondheid met behulp van voeding en voedingssupplementen. Uw lichaam de juiste voedingsstoffen aanbieden, zodat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Vele klachten worden veroorzaakt door een slechte balans in voeding en leefstijl. Denk hierbij aan vermoeidheid, gewrichtspijn, depressiviteit, maag-darmklachten, overgevoeligheden, fibromyalgie en natuurlijk ook overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten.

Een goede voeding met de juiste voedingswaarde ondersteunt de effectiviteit van elke therapie. Is het niet verstandig om eerst op een natuurlijke manier uw gezondheid te ondersteunen. Ervaring met mijn cliënten heeft laten zien, dat vele klachten verminderen en sommige medicijnen zelfs overbodig worden. Kortom, laat voeding uw medicijn zijn. U bent ook welkom voor een preventief advies, als bepaalde klachten in uw familie voorkomen. Voorkómen is altijd beter dan genezen.

Vitalkinese komt van: Vital of te wel vitaal; betekent energiek, levendig en noodzakelijk. Kinese komt van beweging m.a.w. gezondheid in beweging. Dit is een proces waarbij velen een professioneel advies kunnen gebruiken. U staat er niet alleen voor. Graag neem ik de tijd om daar samen met u naar te kijken.

Laat u verrassen door een ándere kijk op voeding én een vernieuwde aanpak.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids OOSTERHOUTRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: