fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: DROGISTERIJEN

Helfrich Drogisterij A

  De Kolk 16 (In de buurt)
  9231CW   Surhuisterveen
  Telefoon: 0512 361295

  Website:


Sinds 1906 is Drogisterij Helfrich gevestigd in Surhuisterveen. Sinds 1 mei 2008 heeft de vierde generatie Helfrich de drogisterij overgenomen. Na overgrootvader Bonne, pake Klaas en heit Albert is Klaas Helfrich de volgende generatie die samen met zijn vriendin Maaike de 102-jarige geschiedenis van de drogisterij verlengt.

Voedingssupplementen
Drogisterij Helfricht staat bekend om de brede kennis en het grote aanbod voedingssupplementen. Naast homeopathie zijn voedingssupplementen een uitstekende aanvulling op uw voedselpatroon om zo gezond door het leven te gaan en ziektes en aandoeningen voor te zijn en tegen te gaan. Naast Optimax, Bloem, Bio en Lucovitaal hebben wij ook een eigen lijn voedingssupplementen van achidovilis tot zink en van magnesium tot een stevige multi-vitamine.

Parfumerie
Een goed verzorgde vrouw of man wil ook lekker ruiken. Wij presenteren u een heel breed assortiment populaire geuren uit alle segmenten. Van hele goedkope geuren (Bruno Banani, Mexx, Puma, Esprit, Marc O'Polo) de iets duurdere geuren (Boss, Van Gils, Joop, Jette, Beckham, Cacharel) tot de zeer luxe geuren (o.a. Dolce & Gabana, Armani, J.P. Gaultier, Chanel).

Uiterlijke verzorging
Met uiterlijke verzorging kunt u vele kanten op. Zo is er voor de verzorging van uw huid een complete lijn van Louis Widmer, Dr. Eckstein, Dr. van der Hoog, Nivea en Dove. Make up geeft de dagelijkse verzorging een extra dimensie, zeker bij speciale gelegenheden. Van de merken John van G, Miss Sporty, Rimmel en Max Factor vindt u bij ons de nieuwe trends en kleuren.

Uitgebreid assortiment
We kunnen u hier moeilijk ons hele assortiment vertellen, maar voor al uw kruiden, schoonmaakartikelen, wandelstokken, mondverzorging, deodorants, toilettassen, schmink, haarspray, haarkleuringen, babyverzorgingsproducten, zonnebrand, haarcosmetica, kindercadeau's en nog veel meer kunt u bij ons terecht!

G&W Gezond & Wel
Sinds april 2011 is Drogisterij Helfrich aangesloten bij de Gezond & Wel formule. Gezond & Wel staat voor een kwalitatief goed en uitgebeid assortiment natuurlijke voeding, voedingssupplementen en gezihcts- en lichaamsverzorging.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SurhuisterveenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: