fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BLOEMEN EN PLANTEN

Roteb MultiGroen Robedrijf groen

  Bovendijk 100 (In de buurt)
  3045 PC   Rotterdam
  Telefoon: (010) 267 94 00

  Website:
  Email ons.


De groensector is een wereld op zich: altijd werk en vaak seizoenspieken. Wij leiden onze medewerkers zodanig op dat zij in staat zijn met ‘groene vingers’ voor u of bij u, op locatie, gemotiveerd aan de slag te gaan.

Ons loonbedrijf kent een omvangrijk en flexibel personeelsbestand. Daarmee vullen we de tijdelijke behoefte aan vakkrachten in en helpen zo om uw seizoenspieken op te vangen. Onze medewerkers kunnen in uw bedrijf alle verzorgende tuinbouwwerkzaamheden verrichten. We detacheren ook personeel voor een langere periode in de publieke en private sector. Robedrijf groen verzorgt de werving, selectie en begeleiding waardoor u tijd en kosten bespaart. En dankzij onze vele groene vingers hebben we het vermogen grote bestekken uit te voeren.

Maar we kennen meer tinten groen. Robedrijf groen is expert in het onderhoud van parken en plantsoenen. Al onze medewerkers hebben een basis hoveniersopleiding gevolgd. Daarnaast creëren we op professionele wijze een groene kantooromgeving met interieurbeplanting en verzorging van het groen. Onze kwekerij werkt nauw samen met collega-kwekers. Dit team beheerst de hele keten van teelt tot levering aan uw bedrijf. Zij staan voor een verantwoorde productiewijze, zijn MPS en Milieukeur gecertificeerd en gebruiken waar mogelijk biologische gewasbeschermingsmiddelen.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids RotterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: