fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: AANNEMERS

Aannemersbedrijf Van de Ven bv

  Dr. Hub van Doorneweg 81 (In de buurt)
  5026 RB   Tilburg
  Fax: 013-5422063

  Website:


Wie zijn wij?

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is in 1921 opgericht door Johan van de Ven en gevestigd in Tilburg. Nu, vele jaren later, heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een kleinschalig familiebedrijf tot een professionele en dynamische onderneming. Een veelzijdige onderneming op het gebied van woning- en utiliteitsbouw en projectontwikkeling.
DSC_2948 (Large).jpg
Veelzijdig en innovatief
Dit veelzijdige en innovatieve bedrijf weet dankzij haar jarenlange praktijkervaring ieder project tot een succes te maken. Een allround bouwer en tevens een ervaren en betrouwbare partner voor projectontwikkeling. En daar komt onze kracht naar boven drijven. De knowhow van de medewerkers van het bouwbedrijf wordt benut door de medewerkers van de projectontwikkeling en andersom. Op deze wijze zijn wij als geen ander in staat om direct realiseerbare producten te bouwen.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een onderdeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin.
DSC02924.JPG
Maatwerk
Professionele nieuwbouw is maatwerk. Logisch natuurlijk. Ieder individu is anders. Een nieuw huis of een nieuw kantoorpand; Van de Ven stelt uw wensen centraal in een plan op maat. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor onze organisatie. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om optimaal aan uw wensen tegemoet te komen. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is van alle markten thuis. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk bij grote en kleine projecten.

Bij ons is de klant ├ęcht koning. Overtuig uzelf en laat het ons bewijzen!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids TilburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: