fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Optelecom-nkf B.V.

  Zuidelijk Halfrond 4 (In de buurt)
  2801 DD   Gouda
  Telefoon: +31 182 592333
  Fax: +31 182 592 123

  Website:
  Email ons.
  BTW Nummer: NL 81.32.64.868.B01


Optelecom-NKF, Inc. (NASDAQ: OPTC) is een wereldwijde leverancier van video netwerkapparatuur, waaronder videoservers, Ethernet-switches, glasvezelsystemen, netwerkvideorecorders, videomanagementsoftware en IP camera’s, en levert hoogwaardige totaaloplossingen voor verkeersmanagement en beveiliging van (lucht)havens, openbaar vervoer, openbare locaties, bedrijfsterreinen en gebouwen.

Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1972 hebben zijn R&D-centra uitgebreide kennis verworven van glasvezel- en IP/Ethernet-netwerktechnologieën. Optelecom-NKF levert kwaliteitsapparatuur en hecht groot belang aan hoogwaardige technische advisering en ondersteuning van klanten. Alle producten zijn ontwikkeld en getest voor Local en Wide Area Network applicaties.

Optelecom-NKF heeft vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Singapore, en expertisecentra in Europa en Amerika.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids GoudaRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: