fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Multi Assist

  Schaapsdrift 7 (In de buurt)
  7037 CJ   Beek
  Telefoon: 06-52095091

  Website:
  Email ons.


Mijn naam is Ellen Jongeneel, procesbegeleider bij plaatsingsprocessen en transitieprocessen als gevolg van reorganisaties, gemeentelijke herindelingen en fusies.


Plaatsingsprocessen
Of de organisatie het plaatsingsproces nu zelf op zich neemt of het uitbesteedt aan een externe adviescommissie, ik zorg dat de plaatsingspuzzel in orde komt. Vaak gaat het om (her)plaatsing van een paar honderd medewerkers; zorgvuldigheid en kennis van zaken zijn dus onontbeerlijk. Doordat ik inmiddels ruim 20 plaatsingsprocessen – van grote herindelingen tot kleinere reorganisaties – heb begeleid en ondersteund, is mijn kennis en ervaring groot. Ik weet hoe de hazen lopen.

Als procesbegeleider, al dan niet in de rol van secretaris van een plaatsingscommissie, help ik de interne organisatie door het hele plaatsingsproces heen. Ik zorg voor de planning van de gesprekken, bewaak de deadline en houd steeds de vinger aan de pols voor wat betreft de inhoudelijke kant van het proces. Gedurende het hele project heb ik de te leggen organisatiepuzzel steeds helder voor ogen, zowel voor mezelf als voor de organisatie. Op ieder moment duidelijkheid, dat is belangrijk in een proces waarbij zorgvuldigheid voorop staat. Het gaat immers om de mensen in de organisatie.


Transitieprocessen
Veranderingen binnen organisaties hebben grote impact. Een reorganisatie is veelal op papier uitgedacht en loopt in de praktijk vaak net iets anders. In deze complexe materie houd ik steeds de tijdlijn in de gaten en zorg ik voor overzichtelijkheid en efficiency in het proces. Een goede organisatie en logistiek zijn onmisbaar bij de bewerkstelliging van elke transitie. Mijn zorgvuldige, daadkrachtige maar wel met de nodige sensitiviteit gelardeerde aanpak is hierbij de smeerolie die het proces op soepele wijze doet slagen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BeekRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: