fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Ronde Venen Verloskundige De

  Croonstadtlaan 1/A (In de buurt)
  3641 AL   Mijdrecht
  Telefoon: +31-29 727 2300

  Website:
  Email ons.


Ben je zwanger? Dat is heel bijzonder, gefeliciteerd!Voor jou en je partner is ongetwijfeld een spannende en bijzondere tijd aangebroken. Wij willen jullie graag begeleiden op weg naar een gezonde en veilige zwangerschap, bevalling en een goede start van het ouderschap.
Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen. Het succes van een bevalling hangt niet af van het uiteindelijke verloop, noch van het feit of het een makkelijke of moeilijke bevalling was. Het succes wordt vooral bepaald door het gevoel dat je alles hebt gedaan en gegeven om je baby veilig ter wereld te brengen en dat je daarbij liefdevol wordt bijgestaan en geholpen. Dan maakt het niet uit waar je bevalt: thuis, in het geboortecentrum of in het ziekenhuis, in bed, bad of op de kruk.
Wij hopen je binnenkort in onze praktijk te verwelkomen, waar we je graag begeleiden en uitgebreid informeren over alles waar je de komende maanden mee te maken krijgt. Naast het begeleiden van je zwangerschap, zullen wij je ook bij je bevalling helpen en het kraambed controleren.
Ook voor vrouwen die in het ziekenhuis onder controle waren of vrouwen die uiteindelijk in het ziekenhuis zijn bevallen, geldt dat we hun kraambed begeleiden. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden in je zwangerschap. Wanneer je dan in het ziekenhuis bevallen bent, kun je in het ziekenhuis aangeven dat ze ons kunnen bellen om je kraambedcontroles thuis te komen doen. Er is altijd een plekje voor het begeleiden van je kraambed.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MijdrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: