fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Fysiotherapie

Verzijden Fysiotherapie Praktijk

  Baandervrouwenlaan 241 (In de buurt)
  5282 TP   Boxtel
  Telefoon: +31-41 167 4447

  Website:
  Email ons.


Fysiotherapie / Manuele therapie /Sportrevalidatie / Orthopedische revalidatie / Dry Needling / Echografie / ShockWave / Sportzorgpas / Persoonlijke begeleiding

Fysiotherapeutisch Medisch Centrum (FMC) Verzijden is een HKZ en HCA(plus) gecertificeerde praktijk voor fysiotherapie die zich onderscheidt vanwege een vooruitstrevende, innovatieve en moderne manier van werken. Naast reguliere fysiotherapie en diverse fysiotherapeutische specialisaties bied FMC Verzijden echografie, shockwave therapie, medische training en (top)sportbegeleiding voor zowel de individuele sporter als vereniging.

Ervaringen welke zijn opgedaan in onze eigen actieve carrière of in de begeleiding van topsporters hebben de fundamenten gevormd van FMC Verzijden.
De ruime ervaring, opgedaan binnen onze eigen praktijk en de jarenlange begeleiding van topsporters, heeft het fundament gelegd (of de basis gevormd) voor het huidige FMC Verzijden.

Samen met u werkt ons team aan de door u vooraf gestelde doelen. Of het nu gaat om te kunnen voetballen van een hele wedstrijd op topniveau, het lopen van de halve marathon, weer volledig deelnemen aan het arbeidsproces of de gewone dagelijkse handelingen verrichten zonder pijn, wij helpen u uw doel te bereiken..

Bij FMC Verzijden staan persoonlijke benadering en begeleiding centraal tijdens de revalidatie. U wordt actief betrokken in de behandeling, waarbij bewegen een belangrijke rol speelt.

Het is onze uitdaging om uw doelstellingen te bereiken.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BoxtelRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: